wenskaart trust the magic

Artikel 10 van 62
€ 3,00

Trust the magic of new beginnings.

Een nieuw begin is vaak spannend. En vaak gaat het ook samen met het einde van iets anders en een stukje afscheid nemen. Maar in elk begin zitten weer zaadjes voor nieuwe avonturen.

Een magisch kaartje voor elk nieuw begin. Of het nu gewoon een kersvers nieuwjaar is met nieuwe kansen, een nieuwe job, een pensioen, een nieuwe start na een scheiding,... 

 

Inclusief envelop van gerecycleerd papier.

Gedrukt met vegetale inkten op stevig gerecycleerd papier met een matte en natuurlijke uitstraling.

Formaat 10,5 op 14,8 cm.

 

Alle illustraties en ontwerpen zijn met 100% liefde gemaakt en handgemaakt door mezelf. Vaak begint het met een gevoel dat er een beeld gecreëerd wil worden en ga ik met potlood en papier aan mijn keukentafel zitten. Er ontstaat een potloodtekening die ik daarna met behulp van mijn tekentablet verder digitaal inkleur. Hiervoor gebruik ik meestal een mix van potlood-, pastel- en waterverfpenselen. Ik werk hierbij heel intuïtief. Een tekening is pas af als het gevoel helemaal klopt. Op het einde van het proces voeg ik er meestal nog woorden aan toe en krijgt het de vorm van een wenskaart. Klaar om een beetje vreugde, warmte of troost te verspreiden. 

© 2022 - 2024 Ateljee heksenfee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel